torsdag 9 augusti 2012

Hur blev det....?

Hej Bloggläsare!
Hoppas att din sommar varit bra och avkopplande - vädret rår vi ju inte över så den diskussionen lämnar jag där hän....
Jag vill däremot öppna upp höstens första bloog med att lyfta lite tankar som kom fram vid juni månads utvärdering i ledningsgruppen BUF. Vi inledde vår utvärderingsdag med att vi alla är överens om att vi haft ett spännande och lärorikt läsår i vår organisation! Vi har ett engagemang och en drivkraft i organisationen som riktigt känns när man kommer in på utvecklingsfrågor och lyfter och beöker de goda exemplen vi har i våra verksamheter!! Det är så roligt att jobba med så många kompetenta och energiska medarbetare i organisationen!

Vad är det som har hänt under förra läsåret?
  • Vi konstaterar att vårt arbete med digitala lärmiljöer och it går framåt och att vi har haft en stor framgång i de anordnade Teachmeet som hållits under våren. Det som från början var lite trögt och stillsamt blev med tiden flitigt besökt och de exempel som visades upp var riktigt spännande och visade på ett nytänk!!

  • Vi har också fått en större samsyn och en ökad förståelse för vårt gemensamma uppdrag inom barn- och utbildningsförvaltningens verksamheter. Det blir synligt bland annat genom en öppnare dialog och en uppfattning att rädslan för att göra "fel" har minskat...Detta syns också i att vi har fått ett större självförtroende och litar på det vi gör eftersom vi är många som arbetar åt samma håll och för en dialog om vilken väg som kan vara den bästa..

  • Vi fortsätter den påörjade uppföljningsdialogen och ser att detta är ett bra arbetssätt för att komma vidare med resultatförbättring och analysdiskussioner. Analysen av resultat har vi haft och har fortfarande som ett av våra förbätringsområden - även där ser vi att det går framåt med stora steg.

Jag håller på att sammanställa fler delar av vår utvärdering och kommer naturligtvis att återkomma med mer utvärdering i nästa blogg!

Njut av solen!Inga kommentarer:

Skicka en kommentar